Energy Monitoring & Relighting

Wilt u fors besparen op uw verbruik om zo uw energiefactuur verder omlaag te brengen? Zonder eigen investering? Dat kan. Met ons Energy Monitoring & Relightingprogramma analyseren wij uw energiebehoefte en doen we de benodigde investeringen. Dit om uw energieverbruik omlaag te brengen, zodat u zich enkel bezig hoeft te houden met het managen van uw bedrijfsactiviteit.

Zorgeloos energie besparen, zonder investering!

Met Energy Monitoring investeren wij in uw energiemanagement zodat u zorgeloos energie bespaart! Dit doen wij door middel van een uitgebreide voorstudie (audit), optimalisatie van uw verbruiksportfolio, relighting en vervolgens het monitoren van het hele proces. U krijgt de beschikking over een eigen dashboard, waarmee u volledig inzicht en controle krijgt.

energy monitoringDoordat wij de nodige investeringen voor onze rekening nemen en u faciliteren in het managen van uw energie, kunt u zich veel energie besparen! Onze monitoring waakt over uw verbruik en stuurt u automatisch alerts als er zich onregelmatigheden voordoen. Real time control en gedetailleerd overzicht.

Wij zetten capital expenses om in operational expenses, dus deze investeringen niet worden geactiveerd. Dit betekent veelal extra middelen voor de financiering van andere projecten. In ruil daarvoor vragen wij u een percentage van de gerealiseerde besparing.

Geïnteresseerd in een afspraak?

Geïnteresseerd? Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Een van onze energie consulenten komt graag tot bij u om het programma in detail uit te leggen.